Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται με χρέωση της αποστολής στον τελικό λογαριασμό σας.

Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει και εμφανίζεται αυτόματα στον λογαριασμό σας αφού επιλέξετε την περιοχή που θέλετε να παραδοθούν. (Αττική, Υπόλοιπη Ελλάδα, Νησιωτική Ελλάδα, απομακρυσμένες περιοχές).

Οι αποστολές με courier γίνονται στην διεύθυνση που θα μας δηλώσετε εσείς (σπίτι,γραφείο ή αλλού).

Αποστολές εντός Αττικής

Για τις online παραγγελίες σας με προορισμό εντός Αττικής δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής αν το σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας είναι άνω των 60 ευρώ.
Η παράδοση της παραγγελίας για την περιοχή της Αττικής πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη για παραγγελίες μέχρι τις 15:00 της προηγούμενης , διαφορετικά εντός 2 ημερών. Παρακαλούμε σημειώνετε ένα εύρος παράδοσης τριών ωρών για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τις περιόδους των εορτών παρακαλούμε τους πελάτες μας να δίνουν τις παραγγελίες τους εγκαίρως για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Αποστολές εκτός νομού Αττικής

Η παράδοση της παραγγελίας για τις περιοχές της Υπόλοιπης Ελλάδας (Ηπειρωτική και Νησιωτική) πραγματοποιείται εντός 2-4 ημερών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε και παραλάβατε, μέσα σε 15 ημέρες, στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων σας αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής.