villamassa

Η Villa Massa είναι ίσως η σημαντικότερη παραγωγός Limoncello στην Ιταλία η οποία παράγει το ομώνυμο λικέρ  που παράγεται αποκλειστικά από λεμόνια του Σορέντο.

Η οικογένεια Massa, εδώ και αιώνες, έφτιαχνε λικέρ λεμόνι από τις λεμονιές που υπήρχαν στον κήπο τους, για να κερνάνε τους καλεσμένους.  Η αυθεντική συνταγή των Massa, διατηρήθηκε και αποτυπώθηκε πιστά στο Limoncello της οικογένειας, που από το 1991 πλέον πήρε την τελική μορφή του μέσα στο χαρακτηριστικό πλακέ μπουκαλάκι του και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το Villa Massa αποτελείται από  αλκοόλ, ζάχαρη, νερό και φλούδες από τα λεμόνια του Σορέντο και δεν υπάρχει σε στοκ. Επειδή είναι ένα προϊόν που πίνεται σχετικά φρέσκο, κατά προτίμηση μέσα στη διάρκεια ενός χρόνου από την παραγωγή του, το προϊόν παράγεται κατόπιν παραγγελίας!

Απολαύστε το, είτε ρίχνοντας δυο με τρεις σταγόνες στον εσπρέσο σας, είτε ραντίζοντας το παγωτό ή τη σαλάτα σας, είτε φτιάξτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ με τόνικ. Εννοείται πως είναι το ίδιο απολαυστικό να το πίνετε κρύο κατευθείαν από το ψυγείο σας, σε μικρά ποτηράκια ως το ιδανικό φινάλε ενός απολαυστικού γεύματος.

Ο Οίκος Massa έχει δημιουργήσει μερικές επιπλέον εκδοχές, εμπλουτίζοντας τους γευστικούς ορίζοντες του παραδοσιακού limoncello:
Το Crema di Limoncello” το οποίο αποτελεί έναν συνδυασμό με κρέμα γάλακτος, και πίνεται κυρίως σαν απεριτίφ αλλά χρησιμοποιείται ευρέως και στη δημιουργία coctails. 
Το “Liquore di Mandarini” είναι εμπλουτισμένο με φλοιούς μανταρινιού, διαφοροποιώντας διακριτικά το άρωμα του λικέρ. Πειραματιστείτε μαζί του, δοκιμάζοντάς το μέσα σε φρουτοσαλάτα.
Το “Liquore di Arance” το οποίο προέρχεται από τα διάσημα “ξανθά” πορτοκάλια του Σορέντο. Προτείνεται παγωμένο μετά το γεύμα και χρησιμοποιείται ευρέως σε coctails και γλυκά

Μάθετε περισσότερα στο http://www.villamassa.com και αποκτήστε αυτό το μοναδικό λικέρ στην Cava Vinoterra.

 

 

share it
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page